MAKLUMAN PENYERAHAN SURAT KELULUSAN TAJAAN BAGI TUJUAN PENGELUARAN INVOIS UniSZA

Kepada Pelajar yang menerima kelulusan penajaan atau pinjaman adalah diwajibkan untuk menghantar satu salinan surat tawaran penajaan atau pinjaman kepada Seksyen Kewangan Pelajar, Pejabat Bendahari. Kegagalan berbuat demikian akan menyebabkan Pejabat Bendahari tidak dapat mengeluarkan invois kepada penaja dan selanjutnya yuran pelajar tidak dapat dibayar dalam tempoh ditetapkan.

Surat kelulusan boleh diemailkan kepada:

Alamat Emel

Prasiswazah:

a.    Asasi

b.    Diploma: dan

c.    Ijazah Sarjana Muda

Pascasiswazah:

a.    Ijazah Sarjana; dan

b.    Ijazah Kedoktoran

Emel perlu dihantar selewat-lewatnya dua (2) minggu setelah surat tawaran diterima. Pelajar adalah diingatkan untuk menghantar surat kelulusan penajaan kepada emel yang ditetapkan, jika emel dihantar ke emel yang salah, proses pengeluaran invois tidak dapat dilaksanakan.

Sekian, terima kasih.

SEKSYEN KEWANGAN PELAJAR

PEJABAT BENDAHARI

UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN

NOTICE ALERT

Students who receive sponsorship or loan approval are required to send a copy of the sponsorship or loan offer to the treasurer’s office. Failure to do so will not result in payment fot the semester. If the email is sent to the wrong email, the invoice process cannot be executed.

Letter of approval can be email to :

Email Address

Undergraduate:

a.    Foundation

b.    Diploma; and

c.    Bachelor Degree

Postgraduate:

a.    Master Degree; and

b.    Doctorate Degree

Please email no later than 2 weeks after the offer letter is received.

Thank you

UnISZA Student Finance Division.